Desert Rose

GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NEDERLAND | VANAF €100 VOOR BELGIE
Shop

Bezorgen & Retour

01. Bezorgen

WANNEER ONTVANG IK MIJN BESTELLING?

Indien je een bestelling plaatst en de betaling is ontvangen voor 13:00 uur, dan wordt je order diezelfde dag nog verzonden met PostNL. Zodra je bestelling onderweg is ontvang je per mail de orderbevestiging met de track&trace code (controleer ook je spam).

Bij het plaatsen van een bestelling op zaterdag wordt je bestelling op maandag verzonden. Voor het verzend- en verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal.

HOEVEEL VERZENDKOSTEN BETAAL IK?

Verzendkosten bedragen €6,25. Bij een bestelbedrag vanaf €75,- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis. Voor België bedragen de verzendkosten €9,95 en zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling vanaf €100,-

KAN IK MIJN BESTELLING LATEN INPAKKEN ALS CADEAU?

Zodra je in je winkelwagen hebt geklikt op “Doorgaan naar afrekenen” kom je terecht in het betaalscherm, hier heb je onderaan de pagina de mogelijkheid om bij “Bestelnotities” aan te geven dat je graag de order wilt inpakken als cadeau.

02. Retourneren

WAT ZIJN DE RETOURVOORWAARDEN?

Is je artikel niet naar wens? Wat vervelend! Dat wil ik natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een artikel zonder reden retourneren. De retourservice is mogelijk indien de artikelen voldoen aan de volgende voorwaarden: > De artikelen dienen in de originele staat en verpakking met alle geleverde toebehoren geretourneerd te worden. > De artikelen zijn niet gebruikt. > Artikelen gekocht in de sale vallen niet onder het retourbeleid. Houdt er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor eigen rekening zijn. Ik raad aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat Desert Rose niet verantwoordelijk is als het pakket kwijtraakt. De retour wordt niet geaccepteerd indien de geretourneerde producten zijn gebruikt, beschadigd of niet compleet zijn. Als de retourzending is verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van de oorspronkelijke betalingsmethode.

HOE VERZEND IK MIJN RETOUR?

Verstuur de producten die je wilt retourneren met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking samen met het retourformulier. Je mag de producten thuis bekijken zoals in een fysieke winkel, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor eventuele waardevermindering die ontstaat door het gebruik van een product, kunnen kosten in rekening worden gebracht. 

Je kunt het pakket met het retourformulier sturen naar:

Desert Rose
Trompstraat 5D
2041JB Zandvoort