Lente in je interieur

Langzaam maar zeker verplaatst het leven van binnen steeds meer naar buiten met de langere dagen. Lekker aan de slag op het balkon of in de tuin, de tuinkussens worden weer tevoorschijn gehaald en binnen frissen we alles lekker op. Wollen dekens maken plaats voor luchtigere stoffen, een flinke opruim en schoonmaak sessie en de winter decoratie wordt weer opgeborgen. Hier volgen per ruimte enkele tips hoe je jouw interieur kan opfrissen om nieuw leven in te blazen voor het lente seizoen.

Woonkamer

De wollen warme dekens maken plaats voor plaids in luchtige stoffen en zachte natuurlijke kleuren. Haal buiten naar binnen met een vers boeket of bloemen uit de tuin en zet ze in een prachtige vaas. Hier knapt elk interieur van op!

Het toevoegen van nieuwe kussens, plaids en zelfs vloerkleden is een geweldige manier om je huis weer als nieuw te laten voelen en de kleuren van het seizoen toe te voegen. Typische lente kleuren zijn o.a. groen en geel. Deze kleuren staan voor vernieuwing, natuur, een nieuw begin, levensplezier en geluk.

Slaapkamer

Of je nu houdt van verkoelend linnen, het zachte gevoel van bamboe of luxueus satijn, koop natuurlijk en liefst organisch bedlinnen zonder chemische toevoegingen. Ze gaan langer mee waarnaast goedkope synthetische stoffen allergische huidreacties kunnen veroorzaken, ze zijn niet vocht doorlatend en sneller vatbaar voor slijtage. Goedkoop is duurkoop, vooral als het op je nachtrust aankomt.

Tuin / Balkon

Lekker languit zonnen op het balkon, uitgebreid gezellig tafelen met het hele gezin of lekker aan de slag in de tuin: de lente is het startschot van het buitenleven. Maak het buiten gezellig met mooie bloempotten, plaids voor de koele avond en fonkelende windlichten voor een heerlijk sfeertje.

Keuken

Een mooi gedekte tafel in lente sferen nodigt uit om gezellig lang na te tafelen. Laat je inspireren door natuurlijke materialen in combinatie met een pastel kleurenpalet van organische kleuren.

Leave a Reply