Tafeldecoratie

Een Zomerse Eettafel

De tropische temparuren nodigen je uit om lekker lang te tafelen en de zomer te proeven. De zomerse dagen zijn gevuld met verkoelende strandsessies, prachtige zonsondergangen en zwoele zomeravonden.

Een mooi gedekte tafel spreekt tot de verbeelding van iedere gast. Bij het vieren van feestdagen, het samenkomen met familie of het serveren van koffie met gebak, een mooi versierde tafel draagt altijd bij aan de sfeer.

Beach Vibes

Zomerse Tafelstyling

Kleurenpalet

Combineer witte en blauwe kleuraccenten met natuurlijke materialen voor het ultieme strandgevoel. Lichte stoffen zoals linnen en ongebleekt katoen onderstrepen de natuurlijke charme. Het tijdloze kleurenpalet is een betrouwbaar palet voor een fris tafeldecor.

 
Decoratie

Details maken het plaatje helemaal af. Een centraal opvallend centre piece als pronkstuk trekt ongetwijfeld de aandacht. Bijvoorbeeld met een mooie glasschaal, of groot windlicht, gevuld met zand, gedecoreerd met schelpjes, bolletjes wol en drijfhout. Met gedroogd rietgras in een mooie vaas creëer je eenvoudig een prachtig zomers tafereel. Bijhorende decoratie is gemakkelijk zelf te maken zoals een breed jute decorband rondom windlichten of als decoratief band op een tafelloper. 

 
Creëer verschillende hoogtes 

Een taartplateau is niet alleen geschikt voor het presenteren van een cake of taart. Met een plateau kun je hoogte toevoegen en dimensies creëren aan de decorstukken.

 

Strandjutten

Op het strand zijn ontelbare aangestrande schatten te vinden zoals schelpjes en drijfhout. Ze dienen als perfect decoratiemateriaal voor je zomerse eettafel. Vergeet ze dus vooral niet mee te nemen aan het einde van je dag aan de zee!

 

Tafelstyling Beach thema
1 Response

Leave a Reply