Interieuradvies, Ontwerp & Styling in Haarlem e.o.

Je bent toe aan wat anders met je interieur, wat is mogelijk met dat verloren hoekje in de woonkamer, of komt die gekozen kleur toch niet goed tot zijn recht in je woonkamer? Maar ook als je al een goed beeld hebt van wat je wenst aan te passen, kan een nieuwe frisse blik wonderen doen voor het maken van zelfverzekerde keuzes.

In onze samenwerking zet ik jou en de bewoners centraal, ik daag je uit om het interieur te benaderen met een intentie: welke emotie, sfeer, uitstraling wil je bereiken, hoe wordt er geleefd in de ruimtes? Een doordacht  interieurontwerp biedt een diepere betekenis en inspiratie waar functionaliteit en schoonheid samenkomen. 

Op basis van je woonvragen en -wensen stel ik een praktisch interieur plan op waarmee jij, de aannemer of projectontwikkelaar, aan de slag kunt met de uitvoering. Van een kleine opfrissing in je huis, een ingrijpende verbouwing of renovatie tot een nieuwbouwproject. 

Interieuradvies aan huis Zandvoort, Bloemendaal, Haarlem
Welkom

Ik ben Noura Baltagi: ondernemer, interieurstylist, interieurontwerper en blogger, woonachtig in Zandvoort. Voor mij is een goed interieurontwerp een interieur waar functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan die een diepere betekenis en inspiratie biedt. Er is vaak te veel druk om ruimtes te creëren die er goed uitzien terwijl we nu meer dan ooit ruimtes nodig hebben die goed aanvoelen. We zijn al snel geneigd tot het volgen van trends maar vaak resulteert dit in een sfeerloze ruimte die niet aansluit op de bewoners en hun leefstijl. Mijn missie is om standaard woningen te personaliseren en zo het verborgen potentieel naar een hoger niveau te tillen: op maat met aandacht voor een professioneel resultaat.

Bovenal ontwerp ik interieurs die een echte weerspiegeling zijn van mijn klanten en hoe ze leven. Hoe ik dat doe? Ik daag klanten uit om hun interieur te benaderen met een intentie: welke sfeer, emotie, uitstraling moet de ruimte  oproepen? Hoe wordt er geleefd in de ruimte? Wat inspireert jou? 

 • Vanaf ons eerste contact hadden we een goede klik. Noura had snel door wat onze nieuwe huisstijl moest gaan worden. Het interieur plan waarmee ze kwam, was creatief en zag er professioneel uit. Zeer enthousiast zijn we meteen begonnen aan dit grote project. Kunnen niet wachten op het eind resultaat, wat helaas nog een paar maanden gaat duren.

  R. Mekking
  Interieurontwerp Woonkamer, Gang & Keuken
 • Noura heeft ons ontzettend goed geadviseerd en heeft ons een prachtig ontwerp aangeleverd. Wij zijn dankzij Noura tot een heel ander inzicht gekomen over hoe wij onze badkamer praktisch en het meest efficiënt konden inrichten met oog voor detail en tevens tijdloos design. Wij zouden Desert Rose Interior Design zeker aanraden!

  W. Leurs
  Online Advies Badkamer
 • Noura heeft oprechte aandacht voor datgene dat je voor ogen hebt en maakt daar vervolgens echt iets moois van. Ze houdt je tussentijds goed op de hoogte van de vorderingen en is flexibel.

  A. McCabe
  Interieurontwerp Uitbouw
 • Een uitgebreid interieurplan ontvangen voor onze woonkamer. Alles in nauw overleg en rekening houdend met alle gezinsleden is Noura gekomen tot een mooi plan. De uitvoering is nu begonnen en het wachten op het eindresultaat ook, maar we hebben er alle vertrouwen in!

  S. Mekking
  Interieurontwerp Woonkamer & Werkplek
 • Ik heb onze samenwerking als erg prettig, deskundig en professioneel ervaren. Het concept werd eerst diepgrondig besproken, dan in detail uitgewerkt en het voorstel samen besproken. Uiteindelijk werd het project omgezet naar realiteit tegen een schappelijke prijs. Gaandeweg (fase verbouwing) maakten we wat uitdagingen mee, maar ik heb altijd kunnen rekenen op Desert Rose en een technisch geverseerde samenvatting. De uitgewerkte Kleuren en Materialenplan is mijn beslissende raadgever voor toekomstige aanschaffingen.

  W. Pankratz
  Interieurontwerp Woonkamer, Keuken & Slaapkamer
Interieuradvies aan huis Haarlem
Restylen of opfrissen van huidig interieur

Interieuradvies aan huis

Krijg in maar liefst 2 uur antwoord op al jouw brandende interieurvragen. Ik geef je nieuwe inzichten in de mogelijkheden van jouw woning en neem twijfels over kleur- en materiaalgebruik weg.

Nieuwbouw | Verhuizing | Ingrijpende verbouwing

Interieur Ontwerp

Creëer eenheid tussen kleuren en materialen en ontdek het verborgen potentieel van jouw (toekomstige) woning.  Je kan het interieurontwerp ook uitbreiden naar een totaalplan.

Interieuradvies uitbouw almere
Particulier & Zakelijk

Interieur Styling

De basis in je interieur staat maar je wilt het graag afmaken met de juiste decoratie, woonaccessoires en aankleding. Ik koop alle benodigde spullen voor je in en kom langs om het interieur af te stylen. 

Klaar Om Je Interieur Professioneel Aan Te Pakken?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via een videobel sessie.

Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
info@desert-rose.nl
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials