Kleur- & Materiaaladvies - Indelingsadvies bestaande meubels

Interieuradvies | € 475,- per ruimte - 2 uur

Je bent toe aan wat anders met je interieur, wat is mogelijk met dat verloren hoekje in de woonkamer, of komt die gekozen kleur toch niet goed tot zijn recht in je woonkamer? Ook als je al een goed beeld hebt van wat je wenst aan te passen, kan een nieuwe frisse blik wonderen doen voor het zelfverzekerd doorhakken van keuzes. Wat je vraag of situatie ook is, ik kom persoonlijk langs om jouw woonvragen te beantwoorden. Ik neem kleur- en materiaalstalen mee zodat je gelijk een goede indruk kunt vormen van de effecten hiervan in je huidig interieur. Komen we tijd tekort? Geen enkel probleem, we kunnen het advies met een opvolgend halfuur uitbreiden. Het uiteindelijke doel is om een samenhangend geheel te creëren met bestaande meubels. Ik geef je nieuwe inzichten in de mogelijkheden van de ruimte en neem jouw twijfels over kleur- en materiaalgebruik weg. Na afloop ontvang je van mij aanvullend een praktisch naslagwerk met bijbehorende  stalen van wat we allemaal besproken hebben, zodat je in je eigen tempo aan de slag kan.

Alle tarieven zijn inclusief BTW en voorrijkosten binnen een straal van 25km vanaf Zandvoort. Buiten een straal van 25km wordt er een een reistijdvergoeding van €0,30 p/km gerekend

Online Interieuradvies

Woon je niet binnen een straal van 50km vanaf Zandvoort? Dan is het online advies geschikt als je op zoek bent naar kleur- en materiaaladvies en nieuwe inzichten, ongeacht je locatie of budget. Tijdens een videobel gesprek van 2 uur bespreken we samen waar je precies hulp bij nodig hebt. Per post ontvang je binnen een week het uitgewerkte interieurplan, inclusief alle stalen, waarin alles staat uitgewerkt wat we hebben besproken. Denk aan bijvoorbeeld de kleurnummers, type behang en overige gespecificeerde materiaalsoorten.

Een goede basis zodat je met toekomstige aankopen zelfverzekerde keuzes kan maken
harmonie creëren tussen de kleuren en materialen van huidig interieur
praktisch naslagwerk met alle informatie op één plek
een inspirerende interieurbox met alle kleur- en materiaalstalen van jouw interieurplan
maak gebruik van leuke inkoopkortingen op o.a. verf en raambekleding
twee weken aanvullende e-mailondersteuning zodra je aan de slag gaat

Contact

Wil je eens en voor altijd jouw interieur goed aanpakken waarbij je de juiste keuzes zal maken? Ik denk graag met je mee zodat je nieuwe inzichten krijgt in de mogelijkheden van jouw huis.
Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
[email protected]
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials