Interieurdiensten

Wil je graag je huidige interieur grondig veranderen of herinrichten? Of misschien ga je binnenkort (ingrijpend) verbouwen? De talloze beslissingen die je moet nemen bij het samenstellen van je interieur zijn vaak erg tijdrovend en kunnen je zelfs slapeloze nachten bezorgen. Door al die ontelbare keuzes die je kunt maken voor materialen, kleuren, afwerkingen en accessoires weet je niet hoe en waar je moet beginnen.

In onze samenwerking zet ik jou en de bewoners centraal, ik daag je uit om jouw interieur en de inrichting te benaderen met een intentie: welke emotie, sfeer, uitstraling wil je bereiken, hoe wordt er geleefd in de ruimtes. Het resultaat is een harmonieus, warm en sfeervol geheel, volledig afgestemd op jouw wensen en eisen, die een weerspiegeling zijn van jouw identiteit en leefstijl.

Moodboard interieur
prijs op aanvraag

Op basis van je woonvragen en -wensen wordt een concreet plan samengesteld waarmee jij, of de aannemer of projectontwikkelaar, aan de slag kunt voor de uitvoering van je project. Dit kan een nieuwe indeling zijn, een kleurenplan, advies over materiaalkeuze, hulp bij het uitzoeken van de juiste verlichting of een totaal interieur. Ik werk nauw samen met betrouwbare partners die net zoals mij, staan voor professionaliteit en kwaliteit. Bij de realisatie kan ik ook de rol van projectleider op mij nemen: ik zorg bijvoorbeeld voor de inkoop van de juiste hoeveelheden verf, meubels en accessoires, het plaatsen van de meubels en onderhoud het contact met leveranciers om een zorgvuldige oplevering van het project te garanderen. Je hoeft nergens naar om te kijken behalve vol spanning af te wachten tot het eindresultaat.

vanaf € 425,- per ruimte

Een snelle en praktische oplossing om jouw ruimte professioneel te laten ontwerpen als je op zoek bent naar interieurtips en advies die je thuis makkelijk zelf kan toepassen, ongeacht je locatie of budget. Je ontvangt digitaal een uitgewerkt interieurplan volledig afgestemd op jouw budget, wensen en eisen voorzien van een praktische shopping lijst. Daarnaast kun je twee weken gebruikmaken van aanvullende e-mailondersteuning zodra je aan de slag gaat.

 

Moodboard slaapkamer
Interieurstylist Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Haarlem
€ 75,- per uur

Interieurstyling

Maak het interieur compleet met de juiste decoratie, woonaccessoires en aankleding. Ik koop alle benodigde spullen voor je in en kom vervolgens persoonlijk langs om je interieur af te stylen. Bijvoorbeeld volgens de wisselende seizoenen, feestdagen of speciale gelegenheden. Zowel particulier als zakelijke interieurstyling is mogelijk.

Verkoopstyling

Door je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren spreek je een bredere doelgroep aan en creëer je een visuele ervaring waarin potentiële kopers zich meteen thuis zullen voelen. Ik kom graag langs om de sterke punten te belichten en jouw woning in de schijnwerpers te zetten.

 

Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
info@desert-rose.nl
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials