Interieuradvies - Ontwerp - Styling

In onze samenwerking zet ik jou en de bewoners centraal, ik daag je uit om het interieur te benaderen met een intentie: welke emotie, sfeer, uitstraling wil je bereiken, hoe wordt er geleefd in de ruimtes? Een doordacht  interieurontwerp biedt een diepere betekenis en inspiratie waar functionaliteit en schoonheid samenkomen. 

Op basis van je woonvragen en -wensen stel ik een praktisch interieur plan op waarmee jij, of de aannemer of projectontwikkelaar, aan de slag kunt met de uitvoering van je project. Van een kleine opfrissing in je huis, een ingrijpende verbouwing of renovatie tot een nieuwbouwproject. Ik denk graag met je mee, zodat je nieuwe inzichten krijgt in de mogelijkheden van jouw woning. 

Voor het restylen of opfrissen van huidig interieur

Interieur advies

Je wilt graag je interieur opfrissen of herinrichten zonder al te grote aanpassingen. Of misschien ga je binnenkort samenwonen en komen jullie er samen niet uit. Is een andere kleur op de muur voldoende of moet ik misschien een andere bank of vloerkleed aanschaffen? Kan de indeling niet beter? Of wie weet zit je wel midden in een renovatie en ben je het overzicht even helemaal kwijt en heb je een zetje in de juiste richting nodig. Wat je vraag of situatie ook is, ik denk graag met je mee zodat je nieuwe inzichten krijgt in de mogelijkheden van jouw huis. 

Interieuradvies Haarlem
Geschikt voor nieuwbouw, verhuizing, ingrijpende verbouwing

Interieur ontwerp

Je gaat verhuizen en je kan niet wachten tot je de woning helemaal eigen kan maken! Of misschien heb je wel plannen voor een uitbouw of flinke verbouwing. Maar door al die ontelbare keuzes die je kunt maken voor materialen, kleuren, afwerkingen en accessoires weet je niet hoe en waar je moet beginnen. Daarnaast wil je in je (nieuwe) woning optimaal gebruikmaken van de ruimte, maar het is zo lastig om dit te visualiseren. Het neemt zoveel tijd in beslag die je veel liever anders wilt én kunt besteden. Met een interieurontwerp creëer je eenheid tussen de kleuren en materialen met bestaande en nieuwe meubels. Je kan het interieurontwerp ook uitbreiden naar een totaalplan met aanvullend advies voor verlichting en 3D-visualisaties.

 

Particulier & Zakelijk

Interieur styling

De basis in je interieur staat als een huis maar je wilt het interieur afmaken met de juiste decoratie, woonaccessoires en aankleding. Samen bespreken we waar je precies op vastloopt en welke styling bij jou past. Vervolgens koop ik alle benodigde spullen voor je in en kom persoonlijk langs om je interieur af te stylen. Maar ook bijvoorbeeld volgens de wisselende seizoenen, feestdagen, je huis verkoopklaar maken of andere speciale gelegenheden. Zowel particulier als zakelijke interieurstyling is mogelijk.

Vintage in je interieur: Mediterrane kruik