Interieurstyling

Particulier & Zakelijk

Je bent tevreden over je huidige interieur, het kleurenpalet klopt en je voelt je helemaal thuis. Maar je vindt het lastig om die grote vitrinekast mooi en functioneel te stylen of je hebt geen idee wat je op de sidetale neerzet. Misschien heb je binnenkort een bijzonder etentje of event en zou je deze graag professioneel willen laten stylen.

We bespreken telefonisch waar je zoal tegenloopt m.b.t. de styling in je interieur. Met jouw aangegeven budget zorg ik voor de inkoop van leuke woonaccessoires en items om de laatste puntjes op de i te zetten. Vervolgens kom ik een dagdeel bij jou thuis langs om alles af te stylen. 

Interieurstyling Zakelijk

Met een goed doordacht zakelijk interieurontwerp onderscheid je jezelf van de concurrenten door de huisstijl door te trekken naar het interieur. Zo ontstaat een merk dat vertrouwen en professionaliteit uitstraalt wat zich weer vertaalt naar het aantrekken van de juiste klanten en/of personeel. We zijn allemaal visueel ingesteld en een eerste indruk wordt binnen enkele seconden gemaakt. Een foute eerste indruk is vaak moeilijk te herstellen. Ik kan jou verder helpen met de juiste vertaling van de huisstijl naar de kleuren, materialen en styling. Van een simpel styling advies tot het volledig ontwerpen van een functionele ruimte, en alles daar tussen in.

Verkoopstyling

Restyling van bestaand zakelijk interieur

Seizoensstyling (kerst, pasen, zomer, etc.)

Recreatie (b&b, hotel, vakantiewoning)

Salon- & praktijkruimtes

Horeca

Showrooms

Beursstand, zakelijke events

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken