Sinterklaas staat weer voor de deur, en dat betekent gezelligheid, lekkernijen en natuurlijk cadeautjes! Ben je nog op zoek naar het perfecte Sinterklaas cadeau? Geen zorgen, wij hebben een lijst samengesteld met originele en creatieve cadeau’s onder de €30,-  die zeker in de smaak zullen vallen. Lees verder en ontdek het perfecte geschenk om in de schoen te leggen!

Natuurlijke Geurkaarsen

De geur van deze natuurlijke geurkaarsen kan echt niet tegen op synthetische geurverspreiders en het is ook nog eens veel gezondere keuze! De geurkaarsen zijn handgemaakt en van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, versierd met gedroogde bloemen gekweekt in een tuin in Frankrijk.

  • 100% natuurlijk
  • GMO-vrij
  • pesticidenvrij
  • dierproefvrij

Natuurlijke Waxmelt & Geurtablet

Deze heerlijk geurende waxmelts en geurtablets zijn van dezelfde collectie als de natuurlijke geurkaarsen. Handgemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ideaal voor een fris ruikende kledingkast of om te gebruiken voor een waxmelt brander/oliebrander. Een gezonde manier om je ruimte lekker te laten ruiken in tegenstelling tot synthetische geurverspreiders. De waxmelts zijn gemaakt van Europese koolzaadwas en geparfumeerd met parfum uit Grasse (Frankrijk). Ze zijn met de hand gegoten en versierd met gedroogde bloemen.

Handige & Mooie Keukenhulpjes van Olijfhout

Een cadeau is pas geslaagd als de ontvanger er daadwerkelijk ook iets mee kan. Mooie pollepels of schepjes van olijfhout zien er niet alleen prachtig uit maar komen ook nog eens dagelijks goed van pas!

Olijfhout is één van de hardste houtsoorten ter wereld en zeer hygiënisch in gebruik. De oliën in het hout werken vuilafstotend waardoor het hout uitermate geschikt is voor het bereiden en presenteren van eten. De roodbruine nerf met een onregelmatig nerfpatroon maakt elk item uniek, niet alleen in kleur maar ook in vorm/afmetingen.

Authentieke Spaanse Kruiken

Voor de interieur liefhebber sla je de plank nooit mis met een mooie kruik. Deze bijzondere collectie bestaat uit traditionele kruiken, handgemaakt in Spanje volgens eeuwenoude tradities. De ambachtelijke traditie is van generatie op generatie doorgegeven sinds 1730.

Met trots en vakmanschap wordt elk stuk met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. Met deze kruiken geef je niet alleen een tijdloos cadeau, maar geef je ook een stukje geschiedenis en erfgoed.

Cadeaubon voor Handgemaakte & Vintage Woonaccessoires

Give the gift of design met een cadeaubon van Desert Rose. Met een cadeaubon geef je niet alleen een geschenk, maar geef je de ontvanger ook de mogelijkheid om iets te vinden dat perfect aansluit bij haar/zijn unieke smaak. Ook als de Sint op het laatste moment nog iets speciaals nodig heeft, is een cadeaubon de ideale redder in nood. Geen zorgen of het cadeau wel op tijd aankomt, want de cadeaubon wordt per e-mail direct naar de ontvanger verstuurd.

Cadeaubon Interieur

Met deze inspirerende Sinterklaas cadeau ideeën wordt het vinden van het perfecte geschenk een feestelijke ervaring. We hopen dat je er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van gaat maken met een attent en doordacht cadeau dat de ontvanger zal koesteren. Happy Sinterklaas shopping!