Badkamer ontwerp Hotel Chique

Indeling Badkamer ontwerp

Project

Badkamer Ontwerp

Online Ontwerp

Kleur, Materialen, Indeling, 3D Visualisatie
In Uitvoering

Hotel Chique

Met warme tinten en krachtige contrasten van zwart en koper wordt er in deze badkamer een luxe sfeer neergezet. Een prachtige rustgevende ruimte om even helemaal zen te worden. De opdrachtgevers hadden al een goed idee van wat ze voor ogen hadden: warm, chique en strak. Zwarte visgraat tegels waren een must, erg gewaagd en maakt een flink statement in de badkamer. Het badmeubel en badkamerkast waren al aangeschaft maar hoe nu verder? Ze hebben mij ingeschakeld om hun verder te helpen met de indeling van de badkamer, een kleur- en materiaal advies en een 3D visualisatie.

Noura heeft ons ontzettend goed geadviseerd en heeft ons een prachtig ontwerp aangeleverd. Wij zijn dankzij Noura tot een heel ander inzicht gekomen over hoe wij onze badkamer praktisch en het meest efficiënt konden inrichten met oog voor detail en tevens tijdloos design. Wij zouden Desert Rose Interior Design zeker aanraden!
W. Leurs
moodboard hotel chique badkamer
Kleuradvies Badkamer

Een combinatie van koele en warme greige tinten (beige en grijs) met zwarte en koperen accenten. Op deze manier worden de zwarte elementen, zoals het badkamermeubel, de accentmuur in de inloopdouche en kranen echte blikvangers en blijft de badkamer toch ruimtelijk. Bij binnenkomst fungeert de wand van de inloopdouche en wc als accentmuur. Het vormt een echte blikvanger en geeft de ruimte een chique uitstraling.