Indelingsadvies De Stolpboerderij
Indelingsadvies

Project - in uitvoering

Ontwerp voor de woonkamer, gang & keuken voor de kleuren, materialen, indeling, lichtadvies en maatwerkontwerpen. De visie: de geschiedenis, uitstraling en sfeer van de stolpboerderij in het interieur terug laten komen met industriële en landelijke elementen. Het natuurlijk kleurenpalet brengt rust en harmonie in het interieur terwijl een statige kastenwand zorgt voor een krachtig contrast i.c.m. de zorgvuldig geselecteerde materialen.

Project Datum : Juni 2021

Vanaf ons eerste contact hadden we een goede klik. Noura had snel door wat onze nieuwe huisstijl moest gaan worden. Het interieur plan waarmee ze kwam, was creatief en zag er professioneel uit. Zeer enthousiast zijn we meteen begonnen aan dit grote project. Kunnen niet wachten op het eind resultaat, wat helaas nog een paar maanden gaat duren.
R. Mekking - juli 2021
Kleurenpalet Gang&Keuken
Kleuradvies Boerderij
Kleurenpalet Woon- & Eetkamer

Maatwerk Ontwerpen

Voor dit project heb ik een statige kastenwand van 3M ontworpen. Voorzien van ruime opbergmogelijkheden middels 6 greeploze onderkasten met daarachter 6 dubbel uittrekbare lades inclusief een flessenlade en diverse legplanken. De zwarte stalen-look hardhouten schuifdeuren geven de kast een industrieel effect. De eiken achterwand met vellingkanten vertelt de geschiedenis van de oude stolpboerderij. De rabat delen komen terug in de buitenschuur. De bovenkasten worden voorzien van ingebouwde dimbare led-verlichting om speciale en memorabele decoratiestukken uit te lichten.

Naast de kastenwand is ook een maatwerk ontwerp ontworpen voor een werkplek. De bureauopstelling is voorzien van een plafondhoge kast en een aircokast om deze mooi weg te werken. De onderkast biedt voldoende opbergruimte voor de computer.

 

Materiaaladvies en Kleuradvies Woonkamer De Stolpboerderij