Kleur- en Materialenplan

Kleur- en Materiaaladvies Appartement

Een rustig, overzichtelijk interieur dat als mooie basis en leidraad kan dienen voor toekomstige aanpassingen en/of aankopen. Een interieur dat mooi in elkaar overloopt en zo een harmonieus geheel vormt.

Project Datum : Augustus 2020

Ik heb onze samenwerking als erg prettig, deskundig en professioneel ervaren. Het concept werd eerst diepgrondig besproken, dan in detail uitgewerkt en het voorstel samen besproken. Uiteindelijk werd het project omgezet naar realiteit tegen een schappelijke prijs. Gaandeweg (fase verbouwing) maakten we wat uitdagingen mee, maar ik heb altijd kunnen rekenen op Desert Rose. De uitgewerkte Kleuren en Materialenplan is mijn beslissende raadgever voor toekomstige aanschaffingen. Zeker om aan te raden.
W. Pankratz - Augustus 2020
Moodboard Woon- en Eetkamer
Moodboard Slaapkamer
kleur-en materialen
Moodboard Slaapkamer

Voor de woon-, slaap, eet- en jongensslaapkamer is gekozen voor twee grijstinten. Grijstinten vormen een ideale basis voor het interieur, bijna alles is te combineren met grijs. De donkerde kleur voor de niche creëert meer diepte in de woonkamer. De subtiele grijstint geeft een natuurlijk contrast met de deuren en plinten in een gebroken wit tint. De PVC vloer geeft de kleur een extra warm effect.

De Marrakech Walls in de slaapkamer creëert een warme, sfeervolle en luxueuze uitstraling met een tadelakt look. De matte, poederachtige en fluweelzachte verf geeft prachtige kleurnuances met als resultaat een romantische, persoonlijke slaapkamer om heerlijk tot rust te komen. De inbouwkasten krijgen een frisse nieuwe wittint om de intieme slaapkamer rustig en ruimtelijk te houden.

Kleuradvies Marrakech Walls