Interieuradvies appartement aan zee

Kleur- en Materialenplan

Interieuradvies Appartement Zandvoort

ProjectOntwerp Woonkamer & Slaapkamers
AdviesKleur, Materialen

Neutraal Landelijk

Een alleenstaande drukke moeder was op zoek naar kleur en materiaaladvies voor haar appartement. Mijn doel voor haar slaapkamer was om een “toevluchtsoord” voor haar te creëren. Een plek waar ze alle hectiek en drukte van de dag van zich af kon laten glijden om vervolgens op te laden. Een rustig, overzichtelijk interieur dat als mooie basis en leidraad kan dienen voor toekomstige aanpassingen en/of aankopen. Een interieur dat mooi in elkaar overloopt en zo een harmonieus geheel vormt.

Ik heb onze samenwerking als erg prettig, deskundig en professioneel ervaren. Het concept werd eerst diepgrondig besproken, dan in detail uitgewerkt en het voorstel samen besproken. Uiteindelijk werd het project omgezet naar realiteit tegen een schappelijke prijs. Gaandeweg (fase verbouwing) maakten we wat uitdagingen mee, maar ik heb altijd kunnen rekenen op Desert Rose. De uitgewerkte Kleuren en Materialenplan is mijn beslissende raadgever voor toekomstige aanschaffingen. Zeker om aan te raden.
W. Pankratz
Moodboard Slaapkamer

Het appartement is adembenemend gelegen op de 4e verdieping met een verstrekkend uitzicht op zee in Zandvoort. Het betreft een grote ruimte met veel lichtinval van zowel het zuidoosten als het noordwesten. Voor de woon-, slaap, eet- en jongensslaapkamer is gekozen voor twee grijstinten. Grijstinten vormen een ideale basis voor het interieur, bijna alles is te combineren met grijs. De donkerdere kleur voor de niche creëert meer diepte in de woonkamer. De subtiele grijstint geeft een natuurlijk contrast met de deuren en plinten in een gebroken wit tint. De PVC vloer geeft de kleur een extra warm effect.

De Marrakech Walls in de slaapkamer creëert een warme, sfeervolle en luxueuze uitstraling met een tadelakt look. De matte, poederachtige en fluweelzachte verf geeft prachtige kleurnuances met als resultaat een romantische, persoonlijke slaapkamer om heerlijk tot rust te komen. De inbouwkasten krijgen een frisse nieuwe wittint om de intieme slaapkamer rustig en ruimtelijk te houden.

Tips voor raambekleding in de slaapkamer