Interieur ontwerp Uitbouw Woonkamer

Interieuradvies uitbouw almere

Project

Ontwerp voor uitbouw en bestaande woonkamer

Ontwerp

Kleur, Materialen, Indeling

Het gezin van 4 hadden hulp nodig bij de uitbouw van hun woonkamer. De garage werd uitgebouwd als verlengstuk van de woonkamer. De functie van de uitbouw was tweeledig: verlengstuk van de woonkamer wat ook gebruikt kan worden als praktische slaapplek als familie uit Zuid-Afrika komt overnachten. Belangrijk uitgangspunt was om met de bestaande en nieuw aan te schaffen meubelen een mooi kloppend geheel te maken van de woonkamer en uitbouw. Ik heb ze verder geholpen met een kleur- en materiaaladvies en een nieuwe indeling voor de bestaande woonkamer en de aanbouw. 

 
Noura heeft oprechte aandacht voor datgene dat je voor ogen hebt en maakt daar vervolgens echt iets moois van. Ze houdt je tussentijds goed op de hoogte van de vorderingen en is flexibel.
A. McCabe
Met een knipoog naar Zuid-Afrika

Vintage Industrial

De kleuren, warmte en verbinding met de tuin mooi vindt het gezin een grote plus van de woning. De organische bruingroene Marrakech wall wand maakt de verbinding met de mooie geliefde tuin. De warme aardetint zorgt voor mooie contrasten i.c.m. hout en de warme aardekleuren komen terug in diverse schilderijen van het gezin.

De moodboards van het gezin liet een mix zien van modern, industrieel en retro/vintage. Om een evenwichtige balans te creëren vormen de nieuwe en bestaande meubels een combinatie van modern en retro: zowel ronde vormen als rechte lijnen. 

Er ontstaat een natuurlijke basis waarin de rauwe en stoere materialen voor mooie contrasten zorgen. Het uiteindelijke geheel is een mix van vintage/retro met zowel moderne en industriële elementen. Een stoer maar sober en warm interieur.

Benieuwd naar de voor foto's?

In deze blogpost vertel ik meer over hoe dit ontwerp tot stand is gekomen, incl. de voorfoto's
Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
info@desert-rose.nl
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials