Interieur ontwerp uitbouw garage
ProjectOntwerp voor uitbouw en bestaande woonkamer
AdviesKleur, Materialen, Indeling
In Uitvoering

Vintage Industrial

De garage werd uitgebouwd als verlengstuk van de woonkamer. De functie van de uitbouw was tweeledig: verlengstuk van de woonkamer wat ook gebruikt kan worden als praktische slaapplek als familie uit Zuid-Afrika komt overnachten. Belangrijk uitgangspunt was om met de bestaande en nieuw aan te schaffen meubelen een mooi kloppend geheel te maken van de woonkamer en uitbouw. Ik heb het gezin van 4 geholpen met een kleur- en materiaaladvies en een nieuwe indeling voor de bestaande woonkamer en de aanbouw. 

Noura heeft oprechte aandacht voor datgene dat je voor ogen hebt en maakt daar vervolgens echt iets moois van. Ze houdt je tussentijds goed op de hoogte van de vorderingen en is flexibel.
A. McCabe

Vintage Industrial met een knipoog naar Zuid-Afrika. De kleuren, warmte en verbinding met de tuin mooi vindt het gezin een grote plus van de woning. De moodboards van het gezin liet een mix zien van modern, industrieel en retro/vintage. Om een evenwichtige balans te creëren zullen de nieuwe en bestaande meubels een combinatie vormen van modern en retro. Zowel ronde vormen als rechte lijnen. In combinatie met de huidige leren cognac bank, vloerkleed en vintage stukken zal het wat warmer en persoonlijker maken.

De organische bruingroene Marrakech wall wand maakt de verbinding met de mooie geliefde tuin. De warme aardetint zorgt voor mooie contrasten i.c.m. hout (tafel, boekenkast) en de warme aardekleuren komen terug in diverse schilderijen van het gezin.

Er ontstaat een natuurlijke basis waarin de rauwe en stoere materialen voor de contrasten zullen zorgen. Het uiteindelijke geheel is een mix van vintage/retro met moderne en industriële elementen. Een stoer maar sober en warm interieur.