Scandi Industrial Woonkamer Ontwerp

Materialenbord Woonkamer

Project

Ontwerp Woonkamer- & Eethoek

Ontwerp

Kleur, Materialen, Indeling, Styling

Scandi Industrial

Dit gezin van 4 klopte bij mij aan omdat ze hulp nodig hadden bij een functionelere indeling van de woonkamer. Over het kleur- en materiaalgebruik waren ze ook nog niet echt uit. Wat wel zeker was: meer warmte en sfeer toevoegen. Hij had de voorkeur voor modern en zij hield van de Scandinavische stijl met hier en daar industriële invloeden.

Een ruimtelijk en licht interieur met meer gezelligheid dat mooi in elkaar overloopt en een harmonieus geheel vormt. Een combinatie van een eigentijdse Scandinavische uitstraling met enkele industriële elementen: natuurlijk, eenvoudig minimalisme, neutrale tinten en zwarte contrasten.

Een uitgebreid interieurplan ontvangen voor onze woonkamer. Alles in nauw overleg en rekening houdend met alle gezinsleden is Noura gekomen tot een mooi plan. De uitvoering is nu begonnen en het wachten op het eindresultaat ook, maar we hebben er alle vertrouwen in!
S. Mekking

Het interieurontwerp bestaat uit een kleur- en materialenplan, indelingsadvies met bestaande en nieuwe meubelen (inclusief maatwerk ontwerp) en stylingadvies. Het samengestelde kleurenpalet heeft als basiskleur een witte tint om de woonkamer licht en luchtig te houden. De moderne accentkleur groen creëert rust in de woonkamer en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. De houten lattenwand geeft een warm contrast en combineert zeer goed met planten. De geselecteerde buffetkast en op maat gemaakte eettafel van 3 meter maakt een stoer en krachtig statement, die bij binnenkomst meteen zichtbaar is en de toon zet voor de uit te stralen sfeer. Aanvullend is een eettafelbank op maat ontworpen met daarbij behorende op maat gemaakte zit- en rugkussen.

Moodboard Woonkamer
Interieurschets Plattegrond
Kleurpalet Woonkamer