Zij gingen je voor

Wat anderen zeggen

Wie kan nou het beste omschrijven hoe het is om met mij samen te werken? Mijn klanten natuurlijk!

Een greep van een aantal enthousiaste appjes nadat ze zijn begonnen met de uitvoering van mijn interieurontwerp. De projecten variëren van een enkel kleuradvies tot het ontwerp van een geheel nieuw interieur voorzien van maatwerk.

UITSTEKEND
6 recensies op
Wendy Leurs
Wendy Leurs
24. Maart, 2022.
Noura heeft ons ontzettend goed geadviseerd en heeft ons een prachtig ontwerp aangeleverd. Wij zijn dankzij Noura tot een heel ander inzicht gekomen over hoe wij onze badkamer praktisch en het meest efficiënt konden inrichten met oog voor detail en tevens tijdloos design. Wij zouden Desert Rose Interior Design zeker aanraden!
annemieke mccabe
annemieke mccabe
9. September, 2021.
Noura heeft oprechte aandacht voor datgene dat je voor ogen hebt en maakt daar vervolgens echt iets moois van. Ze houdt je tussentijds goed op de hoogte van de vorderingen en is flexibel.
Rik Mekking
Rik Mekking
27. Juli, 2021.
Vanaf ons eerste contact hadden we een goede klik. Noura had snel door wat onze nieuwe huisstijl moest gaan worden. Het interieur plan waarmee ze kwam, was creatief en zag er professioneel uit. Zeer enthousiast zijn we meteen begonnen aan dit grote project. Kunnen niet wachten op het eind resultaat, wat helaas nog een paar maanden gaat duren.
Astrid Hanse
Astrid Hanse
10. Maart, 2021.
Sylvie Mekking
Sylvie Mekking
27. December, 2020.
Een uitgebreid interieurplan ontvangen voor onze woonkamer. Alles in nauw overleg en rekening houdend met alle gezinsleden is Noura gekomen tot een mooi plan. De uitvoering is nu begonnen en het wachten op het eindresultaat ook, maar we hebben er alle vertrouwen in!
Wenke Pankratz
Wenke Pankratz
23. Augustus, 2020.
Ik heb onze samenwerking als erg prettig, deskundig en professioneel ervaren. Het concept werd eerst diepgrondig besproken, dan in detail uitgewerkt en het voorstel samen besproken. Uiteindelijk werd het project omgezet naar realiteit tegen een schappelijke prijs. Gaandeweg (fase verbouwing) maakten we wat uitdagingen mee, maar ik heb altijd kunnen rekenen op Desert Rose en een technisch geverseerde samenvatting. De uitgewerkte Kleuren en Materialenplan is mijn beslissende raadgever voor toekomstige aanschaffingen. Zeker om aan te raden.