Romantische Slaapkamer met Marrakech Walls

Romantische Slaapkamer Met Marrakech Walls

Laat je meeslepen door de puurheid van de materialen, een neutrale stijl en een terugkeer naar de basis. Geometrische patronen met subtiele details in pure lijnen en natuurlijke stoffen zoals linnen, rattan, biologisch katoen en hout.

 

Bij dit project heb ik de klant onder andere geholpen met een kleur- en materiaaladvies voor haar slaapkamer. Het zonovergoten appartement ligt direct aan de boulevard van Zandvoort met een adembenemend uitzicht op de zee vanaf de bovenste verdieping. Mijn doel was om een “toevluchtsoord” te creëren voor de drukke alleenstaande moeder. Een plek waar de tijd vertraagt waar ze alle hectiek en drukte van de dag van zich af kan laten glijden en kan wegzinken in ontspanning.

De Marrakech Walls vormt een prachtige achtergrond voor het samenspel van de houten details, de natuurlijke tinten en de mediterrane patronen van het textiel. De matte, poederachtige en fluweelzachte verf in de kleur oud-roze geeft prachtige kleurnuances met als resultaat een romantische, persoonlijke slaapkamer. Alle elementen dragen bij aan het gevoel van comfort en woestijnachtige warmte.

Het binnenvallend zonlicht op de wanden zorgt voor prachtige kleurschakeringen. De decoratie heb ik rustig gehouden om de natuurlijke imperfecte schoonheid van de Marrakech Walls centraal te zetten in het ontwerp van de slaapkamer. Dit is overigens mijn belangrijkste tip voor een slaapkamer: less is more. Houdt het bij de basis. (Te)veel decoratie resulteert al snel in rommel en dat draagt niet bij aan het serene gevoel wat een slaapkamer dient uit te stralen voor een goede nachtrust. In een eerdere blogpost geef ik tips hoe je een oase van rust in je slaapkamer creëert. 

Leave a Reply