Verkoopstyling

Door je woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren spreek je een bredere doelgroep aan en creëer je een visuele ervaring waarin potentiële kopers zich meteen thuis zullen voelen. Met slechts enkele aanpassingen maak jij je huis binnen één week verkoopklaar.

Met de huidige overspannen huizenmarkt worden huizen snel verkocht. De kracht van verkoopstyling ligt dan ook niet zozeer óf de woning wordt verkocht maar tegen welke prijs. Uiteindelijk zijn we allemaal gevoelsmensen en bepaalt een eerste indruk veel, dan wel niet alles. Een woning voelt goed of juist niet. Verkoopstyling zorgt er juist voor dat er met een neutrale professionele blik de positieve punten van de woning worden belicht en de minder positieve gemaskeerd. Zo kan een investering van een paar honderd euro uiteindelijk resulteren in een hogere verkoopprijs. Daarnaast zijn de verkoopkosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Haal het beste uit je woning voor een optimaal verkoopresultaat

Wil jij met een professionele blik laten kijken naar de indeling, kleurgebruik en styling voor de verkoop van jouw woning? Ik kom graag langs om de sterke punten van de woning te belichten om de woningopbrengst te maximaliseren. Van een praktisch stylingadvies tot het volledig verzorgen van de styling. 

 

Stylingadvies - €125,-

Ik kom persoonlijk langs om, gedurende een uur, de woning te inventariseren. Je ontvangt na afloop een verkooprapportage waarin omschreven staat hoe de positieve punten van de woning belicht kunnen worden. Met de praktische checklist die is toegevoegd kun je vervolgens mee aan de slag. Hier wordt gebruik gemaakt van de bestaande meubelen en accessoires.

Verkoopstyling - vanaf €165,-

Behoefte aan meer begeleiding? Met een combinatie van bestaande en eigen accessoires kan ik de styling voor je uit handen nemen. Op de dag van de fotoshoot zorg ik ervoor dat jouw woning mooi in de schijnwerpers wordt gezet. Dit kan een laatste check zijn voor de fotograaf komt tot het volledig verzorgen van de styling. Aanvullend heb je nog de mogelijkheid om de gebruikte styling producten te laten staan voor de bezichtigingen. De spullen kun je huren vanaf €55,- per week.

Vraag hier je adviesgesprek aan.

Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
info@desert-rose.nl
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials