PROGRAMMA’S OM TE STREAMEN VOOR DE INTERIEURLIEFHEBBER

Vijf programma’s Om Te Streamen Voor De Interieurliefhebber

Ik heb een top 5 samengesteld die je heerlijk kan bingen gedurende deze koude en donkere dagen. Laat je inspireren hoe ontwerpers een ruimte transformeren en neem een kijkje achter de schermen hoe een project er aan toe kan gaan. Dus pak lekker een warme kop thee erbij, je warmste en zachtste deken en lees snel verder voor een weekend vol frisse interieurinspiratie.

Top 5 Interieurprogramma's Om Te Bingen

1. Fixer Upper

Discovery+
fixer upper

Fixer Upper (Verbouw ons huis tot droomhuis) is mijn ultieme favoriet onder de interieur programma’s. Chip en Joanna Gaines transformeren de meest vervallen huizen tot prachtige paleizen. Als ontwerpster is Joanna een ware inspiratiebron voor mij, ze behoudt de authentieke elementen van een huis en combineert dit feilloos met moderne en industriële elementen samen met antieke stukken. De ambities van dit authentieke koppel kent geen grenzen: van kook- en kinderboeken, meubelcollecties tot het later dit jaar live gaan van een eigen tv omroep (Magnolia Network). 

2. Dream Home Makeover

Netflix
dream home make over

Syd en Shea McGee zijn de eigenaren van Studio McGee, een interieurontwerp bureau in Amerika. In deze realityserie zie je hoe het koppel huizen de make-over van hun leven geven. Ze nemen je mee in hun dagelijkse leven als gezin en hoe het proces van een makeover eruit ziet. Alhoewel de budgetten hoger lijken te zijn dan de gangbare interieurprogramma’s, komt dit toch meer in de buurt van de werkelijkheid. Het mooie is: er zijn al 2 seizoenen online!

3. Nate & Jeremiah By Design

Discovery+

Het designduo Nate en Jeremiah helpen radeloze klussende eigenaren die vast zijn komen te zitten met tijdens hun verbouw/renovatieproject. Met hun gevoel voor design, herontwerp en renovatie van huizen creëren Nate en Jeremiah binnen een korte tijd met een krap budget prachtige ruimtes.

4. Kopen Zonder Kijken

Videoland
Kopen Zonder Kijken

Dit programma geeft echt een goede weergave van het potentieel van een huis in Nederland, wat op het eerste gezicht een gedateerde woning lijkt. Vaak zijn de koppels overmand door al het werk wat aan de gekochte woning verricht moet worden, terwijl dit toch een van de meest ideale situaties zijn. Je kan namelijk het huis zodanig laten ontwerpen dat het volledig aansluit op jouw leefstijl en smaak. Enorm respect voor de deelnemers om je vermogen bij andere partijen neer te leggen en te vertrouwen dat het allemaal aan jouw wensen zal voldoen. Ik vind het fascinerend om te zien welke mogelijkheden Bob Sikkes (bouwdeskundige) allemaal ziet en creëert met soms een krap budget. Aanrader dus!

5. Home

AppleTV
home-apple-tv-

Een prachtige serie over mensen die hun passie volgen buiten de gebaande paden, zonder remmingen. Elke aflevering staat in het teken van ‘s werelds meest buitengewone en unieke huizen met een grote nadruk op duurzaamheid. Je leert niet alleen de huizen kennen maar ook de bewoners en bedenkers en het bijzondere  verhaal erachter. Zeker de moeite waard! Mijn persoonlijke favoriet is de eerste aflevering van een Zweedse familie die in een “Nature House” (kas) wonen. Hij heeft zijn huis helemaal zelf gebouwd, zelfs met een compleet eigen waterzuiveringssysteem. 

Leave a Reply