Werkwijze

Het proces is in vier fases opgedeeld, van kennismaking tot het definitieve ontwerp. Elk project start met een telefonische inspiratiesessie waarin we in grote lijnen jouw project bespreken. Vervolgens ontvang je digitaal een vrijblijvende op maat gemaakte offerte gebaseerd op jouw behoeften en projectomvang. Daarnaast stuur ik een link om het digitale intake formulier in te vullen.

In het welkomstpakket, wat je van mij ontvangt na onze telefonische kennismaking, staat uitgebreid toegelicht wat de werkwijze is, hoe de tarieven zijn opgebouwd en wat je kan verwachten gedurende het proces. Zo kom je nooit voor onnodige verwachten te staan!

01. Kennismaking

Tijdens een kennismaking bij jou thuis bespreken we inhoudelijk de projectdetails, zoals de planning, voorkeuren, leefsituatie en in welke mate je betrokken wilt zijn. Het gesprek biedt tevens een mooie kans om elkaar beter te leren kennen en om de ruimte, het meubilair en lichtinval te inventariseren.

Om de tijd optimaal te benutten is een goede voorbereiding vanuit jou noodzakelijk. Hierbij enkele tips:
– Verzamel voorafgaand al je vragen;
– Plattegrond van de woning met maatvoering van de ruimten of op schaal;
– Verzamel sfeerbeelden van een interieur die jouw aanspreekt. (Tip: kijk in woonbladen, Pinterest)

02. Concept Ontwerp

Het concept (moodboard) geeft de uitvoering van het project weer en dient als inspiratie voor het uiteindelijke totaalbeeld. Het moodboard en eventuele schetsindelingen geven een sfeerimpressie van het interieur. Ik licht toe hoe en op welke manier het concept de gewenste sfeer en emoties zullen opwekken bij de gasten. Hier zit een correctieronde bij inbegrepen. 

Concept interieurontwerp renovatie boerderij
Interieurontwerp

03. Definitief Ontwerp

Nadat je het concept hebt goedgekeurd wordt deze vertaalt naar het uiteindelijke ontwerp. Gedurende deze fase komt het ontwerp als het ware tot leven door de zorgvuldige selectie van de meubels, kleuren, materialen, verlichting en/of maatwerk ontwerpen. 

Gedurende deze fase houden wij regelmatig contact om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

04. Eindpresentatie

Gedurende de einpresentatie bij jouw thuis worden alle gemaakte interieurkeuzes toegelicht. De meubelen, kleuren, materialen, verlichting en accessoires worden met een foamboard op A3 formaat gevisualiseerd. Zo ontstaat er een zo realistisch mogelijk totaalbeeld van je toekomstige interieur situatie. Na afloop ontvang je een afgedrukt interieurplan waarin alles tot in detail staat omschreven waarmee je na afloop makkelijk zelf aan de slag kunt met de uitvoering van jouw interieurplan. Indien gewenst kan ik ook begeleiden bij de realisatie van het project. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Interieuradvies Zandvoort
Contactinfo

Ma – Vr 09:00 – 17:00
023 8888 733
info@desert-rose.nl
Desert Rose Interior Design is gevestigd in Zandvoort 

Socials