Interieurblog

Transformeer je slaapkamer tot een warme en uitnodigende plek voor de naderende koudere nachten. In de herfst is het guur buiten en zoeken we graag de warmte binnenshuis op. We gaan op zoek naar manieren om het thuis gezellig te maken. Met rijke texturen en mooie aardetinten omarm je het herfst seizoen in je interieur....
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn interieurblog! Ik ben Noura Baltagi: interieur blogger, stylist en ontwerper, woonachtig in Zandvoort. Hier vind je inspiratie rondom alles wat met interieur te maken heeft, van praktische styling tips, leuke dit tot een kijkje achter de schermen van mijn werk als stylist en ontwerper.

Samenwerken?

Op mijn blog deel ik zorgvuldig geselecteerde content over interieur en styling tips die een seizoensgebonden, zinvolle en bewuste levensstijl bevordert. Ik werk graag samen met merken die deze visie met mij delen. Heb je een leuk idee of wil je de mogelijkheden samen bespreken? Stuur gerust een mail naar info@desert-rose.nl. Ik kijk uit naar je bericht!

IN DE SPOTLIGHT