Desert Rose

GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NEDERLAND | VANAF €100 VOOR BELGIE
Shop

Over Desert Rose

TIJDLOOS – AUTHENTIEK – VAKMANSCHAP

When Old Meets New

Vintage is voor mij meer dan alleen een bepaalde stijl of trend. Het gaat om het maken van een connectie met het verleden en het behouden van een stukje geschiedenis. Ik koester de verhalen erachter en ben er trots op te weten dat elk item in mijn winkel een uniek verhaal heeft. Het weerspiegelt vakmanschap en aandacht voor detail die typerend waren voor de makers van die tijd. Veel van deze vintage items zijn gemaakt door vaardige ambachtslieden met gebruik van hoogwaardige materialen, zodat ze de tand des tijds konden doorstaan.

Naast vintage items vind je ook een collectie van nieuwe handgemaakte producten. Gemaakt door  lokale ambachtslieden uit verschillende mediterrane landen, die hun unieke stijl in elk item verwerken. Door te kiezen voor handgemaakte producten haal je niet alleen iets bijzonders en unieks in huis, maar draag je ook bij aan het behoud van eeuwenoude ambacht en vakmanschap.

Vintage Drop

Met veel passie en toewijding speur ik vlooienmarkten af, deel ik mee aan online veilingen en struin antiekwinkels af in heel Europa om de meest bijzondere vondsten te verzamelen. Met grote zorg stel ik een collectie samen waar ik volledig in geloof. Elke laatste vrijdag van de maand is er een vintage drop: dan worden nieuwe vondsten online gezet. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van deze spannende updates.


Antieke Franse gres kruik
Geglazuurde gele grespot

Samenwerken

Op mijn blog deel ik zorgvuldig geselecteerde content over interieur en styling tips die een seizoensgebonden, zinvolle en bewuste levensstijl bevordert. Ik werk graag samen met merken die deze visie met mij delen. Heb je een leuk idee of wil je de mogelijkheden samen bespreken? Stuur gerust een mail naar info@desert-rose.nl. Ik kijk uit naar je bericht!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en wees als eerste op de hoogte van nieuwe items, inspirerende blogs en leuke acties!